2007. július 15.

2007. július 15.

Évközi 15. vasárnap
2007. július 15.

1.) Tájékoztatjuk kedves testvéreket, hogy a rákosmenti plébániákon, így a mi plébániánkon is folynak már a városmissziós előkészületek.
Várjuk azok jelentkezését, akik szívesen részt vesznek az előkészületi munkálatokban. Szerdán, az esti szentmise után lesz egy megbeszélés, amire szeretettel várunk minden érdeklődőt.
Mostantól minden szentmise végén imádkozni fogunk a városmisszióért, hogy másokat is elvezessünk az Istenhez, és hogy az Örömhír fénye beragyogja mindenki életét.

2.) Örömmel tájékoztatjuk kedves testvéreket, hogy csütörtöktől, július 19-től, a Fészek klub szervezésében kezdetét veszi a 3 napos családos tábor Nógrádmegyeren. Július 28-tól pedig a hittanosok nomád tábora fog kezdődni.
Mindkét tábor résztvevőinek jó időt, és lelki élményekben is gazdag táborozást kívánunk!

3.) Felhívjuk kedves testvérek figyelmét, hogy augusztusban mindennemű megkereséssel a sekrestyében érdeklődhetnek, a szentmisék előtt vagy azt követően.

A hét jeles napjai:

Július 15.
Vasárnap
Évközi 15. vasárnap
Július 16.
Hétfő Kármel-hegyi
Boldogasszony
Július 17.
Kedd Szt. Zoerárd-András és
Benedek remeték
Július 18.
Szerda Szt. Hedvig királynő
Július 19.
Csütörtök _
Július 20.
Péntek Szt. Apollinaris püspök és vértanú
Július 21.
Szombat Brindisi Szt. Lórinc áldozópap
és egyháztanító
Július 22.
Vasárnap
Évközi 16. vasárnap

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

JÚLIUSI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy minden állampolgárnak, egyénileg és csoportosan, lehetőség nyíljék arra, hogy tevékenyen részt vegyen a közéletben és a közös ügyvitelben.
Missziós: Hogy valamennyi keresztény tudatában legyen saját missziós kötelességének, és tevékenyen segítse mindazokat, akik a népek evangelizálásában elkötelezték magukat.