Hirdetések

Hirdetések

HIRDETÉSEK

Húsvét 4. vasárnapja

2014. május 11.

 

1. Május végéig minden nap májusi litániával köszöntjük Szűz Máriát. Hétfőn, kedden és csütörtökön a reggeli mise után, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap este ½ 7-től.

2. Pénteken, május 16. elmarad a Bibliaóra.

3. Szombaton, május 17-én de. ½ 10-re várjuk az Élő Rózsafüzér zarándokokat Rákoskeresztúrról.

4. Szombaton, május 17-én az esti mise után lesz a Jubileumi évkönyv megbeszélése a plébánián. Templomunk 100. évfordulójára szeretnénk kiadni jövőre. Ötleteket és segítség felajánlásokat köszönettel fogadunk.

5. Május 20-án, kedden a pécsi zarándoklatra az indulás reggel 6-kor lesz, előtte gyülekezés!

6. Május 20-án, kedden elmarad a májusi litánia!

7. Május 24-én, szombaton lesz az idei Rákosmenti Katolikus Plébániák Ping-pong Bajnoksága de. 10-től a kerületi Zrínyi Miklós Ált. Iskolában. Jelentkezni a sekrestyében vagy irodai időben a plébánián lehet.

8. Május 31-ig jelentkezhetnek azok a fiúk, akik idén érettségiznek, vagy már korábban érettségiztek, és a papi szolgálatot szeretnék választani élethivatásuknak. A bíboros úrnak címzett levelet a Főegyházmegyei Hivatalba kell eljuttatni. Részletek személyesen, telefonon vagy e-mailben is kérhető a plébánián.

9. Június 7-én, szombaton reggel 9-től Rákosmenti Ifjúsági Találkozó lesz a Pál Apostol Iskolában. Várható programok: előadás, csoportbeszélgetés, szentmise, gyónási lehetőség, foci, méta, kosár, brazil tánc, kézműves. Előregisztrálás esetén a részvétel és az ebéd ingyenes, helyszíni regisztráció esetén 500,- forint a révételi díj. Előregisztráció május 18-ig. (http://www.szfki.hu/~nagyb/rmt.htm)