Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 3. vasárnapja

2014. május 3.

 

1.       Ma Anyák napja van. Szeretettel köszöntjük az édesanyákat!

2.       Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a keresztúri majálison segítségünkre voltak, és azoknak is, akik a szombati téglapucolással hozzájárultak közösségünk életéhez.

3.       Május végéig minden nap májusi litániával köszöntjük Szűz Máriát. Hétfőn, kedden és csütörtökön a reggeli mise után, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap este ½ 7-től.

4.       Hétfőtől kezdetét veszik az érettségi vizsgák. Imádkozzunk a most érettségizőkért.

5.       Péntekenként folytatódik a Bibliaóra a templomban du. ½ 6-tól.

6.       Május 10-én, szombat du. 2-kor kezdődik a „Családtervezés Billings Ovulációs Módszerrel” c. előadás a Kálvin téren. Részletek a plakáton olvashatók.

7.       Május 17-én szombat de. ½ 10-re várjuk az Élő Rózsafüzér zarándokokat Rákoskeresztúrról.

8.       Május 17-én, szombaton az esti mise után lesz a Jubileumi évkönyv megbeszélése a plébánián. Templomunk 100. évfordulójára szeretnénk kiadni jövőre. Ötleteket és segítség felajánlásokat köszönettel fogadunk.

9.       Május 31-ig jelentkezhetnek azok a fiúk, akik idén érettségiznek, vagy már korábban érettségiztek, és a papi szolgálatot szeretnék választani élethivatásuknak. A bíboros úrnak címzett levelet a Főegyházmegyei Hivatalba kell eljuttatni. Részletek személyesen, telefonon vagy e-mailben is kérhető a plébánián.