Hirdetések

Hirdetések

 

Húsvét 2. vasárnapja

2014. április 27.

 

1.       Ma a 9-es mise keretében 10 gyermek lesz elsőáldozó. Imádkozzunk értük és bátorítsuk, hogy egész életükben bizalommal járuljanak az Úrhoz a szentgyónás és szentáldozás által!

2.       Előző vasárnap 580.750,- forint adomány gyűlt össze közösségi házunk javára. Ezt és korábbi adományukat hálásan köszönjük!

3.       Jövő vasárnap Anyák napja lesz. Szeretettel várjuk a 9-es misére az édesanyákat és családjukat ünnepélyes áldásra.

4.       Most kedden, du. 3 órától szeretettel kérünk fuvaros segítséget mintegy két órára, hogy a virágpiacról elhozhassuk a vágott virágot. Jelentkezni személyesen a sekrestyében vagy a plébánián, telefonon vagy e-mailben lehet.

5.       Csütörtöktől május végéig minden nap májusi litániával köszöntjük Szűz Máriát templomunkban. Hétfőn, kedden és csütörtökön a reggeli mise után, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap este ½ 7-től.

6.       Most csütörtökön kerületi majális lesz az elágnál, ahol plébániánkat és épülő közösségi házunkat szeretnénk bemutatni a járókelőknek du. 1-től 3-ig. Köszönettel fogadunk további ötleteket és segítséget.

7.       Most csütörtökön, első csütörtök lévén, reggeli mise után este 9-ig egész nap nyitva szeretnénk tartani a templomot. Kérjük azok jelentkezését a sekrestyében, akik de. 9 és du. 4 óra között tudnak vállalni 1-1 órát.

8.       Most pénteken az elsőpéntekes testvéreink megszokott időben lesznek meglátogatva.

9.       Most péntektől folytatódik a Bibliaóra a templomban du. ½ 6-tól.

10.Szombaton, május 3-án de. 9-től – jó idő esetén – téglapucolásra hívunk mindenkit a közösségi házhoz. Aki teheti, hozzon magával kőműves kalapácsot. Köszönettel fogadunk friss házi finomságokat is a dolgozóknak! Rossz idő esetén Boldog XXIII. János pápáról készült filmet nézzük meg a plébánián.

11.Minden hónap első szombatján Dr. Mandula József nyugalmazott rákoscsabai plébános fogja celebrálni az esti misét. Előtte lesz gyónási lehetőség is!

12.Május 31-ig jelentkezhetnek azok a fiúk, akik idén érettségiznek, vagy már korábban érettségiztek, és a papi szolgálatot szeretnék választani élethivatásuknak. A bíboros úrnak címzett levelet a Főegyházmegyei Hivatalba kell eljuttatni. Részletek személyesen, telefonon vagy e-mailben is kérhető a plébánián.

13.A kárpátaljai kirándulás, a kinti közbiztonság bizonytalansága miatt, sajnos, mégsem tartható meg! A befizetett előleg teljes összege átvehető a sekrestyében vagy a plébánián.