Hirdetések

Hirdetések


Húsvét vasárnapja

2014. április 20.

1.            Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a templom takarításával és díszítésével, az ének- és ministránsszolgálattal, valamint azoknak, akik anyagi támogatásukkal hozzájárultak az idei húsvéti ünnepünk méltó megünnepléséhez!

2.        Ma a 9-es mise végén lesz ételszentelés.

3.        Ma közösségi házunk javára gyűjtünk. Kérjük kedves Testvérek nagylelkű támogatását!

4.        Húsvéthétfőn csak délelőtt 10-kor és este 7-kor lesz szentmise.

5.        Szombaton, április 26-án este nálunk nem lesz szentmise. II. János Pál pápa jövő vasárnapi szentté avatása kapcsán, Rákoshegyen szombaton este 6-kor ünnepi szentmise lesz. Előtte 5-kor koszorúzás lesz. Erről és a programsorozat többi alkalmairól részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók!

6.        Jövő vasárnap a 9-es mise keretében lesz a gyermekek elsőáldozása. Imádkozzunk az elsőáldozókért és családjaikért, hogy méltó módon tudjanak felkészülni erre a fontos eseményre!

7.        A kárpátaljai kirándulás, a kinti közbiztonság bizonytalansága miatt, sajnos, mégsem tartható meg! A befizetett előleg teljes összege átvehető a sekrestyében vagy a plébánián.

8.        A kerületi majálison (május 1-én) az elágnál plébániánkat és épülő közösségi házunkat is szeretnénk bemutatni a járókelőknek du. 1-től 3-ig. Köszönettel fogadunk ötleteket és segítséget.