Hirdetések

Hirdetések

 

Nagyböjt 5. vasárnapja

2014. április 6.

 

1.      Nagyböjtben minden pénteken este 6-tól közösen elimádkozzuk a keresztúti ájtatosságot a templomban. Ezen a héten a „Keresztszülők a Moldvai Csángómagyarokért Egyesület” vezetésével.

2.      A nagyböjti lelkigyakorlat utolsó elmélkedése ma (vasárnap) lesz az esti mise keretében Nagy Zoltán sashalmi plébános atya vezetésével. Szentmise előtt és után lesz gyónási lehetőség!

3.      Jövő vasárnap, április 13-án, Virágvasárnap du. 4-től a Passió c. film megtekintésére lesz lehetőség a templomban. A film csak 18 év felettieknek ajánlott!

4.      A húsvétvasárnapi hétvégén közösségi házunk javára fogunk gyűjteni. Számítunk kedves Testvérek nagylelkű támogatására!

5.      2014. április 27. vasárnap a 9-es mise keretében lesz az elsőáldozás. Imádkozzunk az elsőáldozókért és családjaikért, hogy méltó módon tudjanak felkészülni erre a fontos eseményre!

6.      A kárpátaljai kirándulás meg lesz tartva május 1-4. között, csütörtöktől vasárnapig. Fontos, hogy minél hamarabb jelentkezzenek, akik tudják, hogy szándékoznak jönni. Az útról részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

7.      Május 20-án, kedden a Rózsafüzér Társulat szervezésében buszos zarándoklat lesz Pécsre és Siklósra, amelyre már most lehet jelentkezni a sekrestyében. A buszköltséget a Társulat állja, étkezésről mindenki maga gondoskodik.