Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 4. vasárnapja

2014. március 30.

 

1.      Ma még leadható a tartósélelmiszer adományok. Ezen kívül, a kárpátaljai magyar családoknak tisztítószert is gyűjtünk. A nekik szánt adományok a buszos kirándulásunktól függetlenül lesznek eljuttatva Kárpátaljára.

2.      Nagyböjtben minden pénteken este 6-tól közösen elimádkozzuk a keresztúti ájtatosságot. Ezen a héten a Karitász munkatársak vezetésével.

3.      A kárpátaljai kirándulás, kellő jelentkező esetén, meg lesz tartva. Az útról részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók. 

4.      A nagyböjti lelkigyakorlat pénteken, szombaton és vasárnap, április 4-én, 5-én és 6-án lesz az esti misék keretében, amit Nagy Zoltán sashalmi plébános fog tartani.

5.      A héten első csütörtök lesz. Kérjük azok jelentkezését, akik reggel 9 és du. 4 között tudnak vállalni akár csak fél órát, hogy jelen lesznek a templomban. Most is szeretnénk, hogy egész nap nyitva lehessen a templom.

6.      Elsőpéntekes testvéreink a megszokott időben lesznek meglátogatva.

7.      Virágvasárnap, április 13-án du. 4-től a Passió c. film megtekintésére lesz lehetőség a templomban. A film csak 18 év felettieknek ajánlott!

8.      Húsvétvasárnapi hétvégén a közösségi ház javára fogunk gyűjteni.

9.      Május 20-án, kedden a Rózsafüzér Társulat szervezésében buszos zarándoklat lesz Pécsre és Siklósra, amelyre már most lehet jelentkezni a sekrestyében. A buszköltséget a Társulat állja, étkezésről mindenki maga gondoskodik.