Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 3. vasárnapja

2014. március 23.

1.      Szerdán, március 19-én Szt. József, Szűz Mária jegyesének, Jézus nevelőapjának az ünnepe volt.

2.      Ma a 9-es mise végén édesapák és családjuk megáldása lesz a templomban.

3.      Mai naptól jövő vasárnapig, március 30-ig országos nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés lesz. Ezen kívül, templomunkban a kárpátaljai magyar családoknak tisztítószert is gyűjtünk. A nekik szánt adományok a buszos kirándulásunktól függetlenül lesznek eljuttatva Kárpátaljára.

4.      Kedden, március 25-én Urunk születésének hírüladása (Gyümölcsoltó Boldogasszony) ünnepe lesz. Templomunkban reggel ½ 8-kor és este 7-kor lesz szentmise.

5.      Nagyböjtben minden pénteken este 6-tól közösen elimádkozzuk a keresztúti ájtatosságot. Ezen a héten „Szentlélek szeminárium”-imacsoport vezetésével.

6.      A kárpátaljai kirándulás, amit május 1-4. között tervezünk, március 31-én dől el, hogy meg lesz-e tartva. Az útról részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

7.      Kedden, március 25-én, buszos zarándoklat lesz Székesfehérvárra Kaszap István Alapítván szervezésében. Részletek a Hirdetőtáblán és a szórólapon olvashatók.

8.      Jövő vasárnap, március 30-án este ½ 5-től a Rákoscsaba-újtelepi templomban Sillye Jenő gitáros tanúságtétele lesz.

9.      Április 5-án, szombaton este 6-tól a Rákoscsaba-újtelepi templomban megújuló imaest lesz Gável Henrik atya vezetésével.

10.   A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkársága köszönetet mond minden Testvérünknek, aki az elmúlt évben a Katolikus Egyház javára rendelkezett. Kérjük kedves Testvéreket, hogy adójuk 1%-nak a felajánlásával támogassák a Katolikus Egyházat. A nullaösszegű rendelkezés is támogatásnak számít. Egyben kérjük, hogy másokat is buzdítsanak arra, hogy pénzkiadás nélkül segítség Egyházunk működését.