Hirdetések

Hirdetések

 

Nagyböjt 2. vasárnapja

2014. március 16.

 

1.      Ma az esti mise után Képmeditáció lesz a templomban.

2.      Szerdán, március 19-én Szt. József, Szűz Mária jegyesének, Jézus nevelőapjának az ünnepe lesz.

3.      Jövő vasárnap, március 23-án a 9-es misére várjuk az édesapákat. Mise végén édesapák és családjuk megáldása lesz a templomban.

4.      Nagyböjtben minden pénteken este 6-tól közösen elimádkozzuk a keresztúti ájtatosságot. Most pénteken az énekkar vezetésével.

5.      Jövő vasárnaptól, március 23-tól 30-ig országos nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés lesz. Ezen kívül, templomunkban a kárpátaljai magyar családoknak tisztítószert is gyűjtünk.

6.      A kárpátaljai kirándulás május 1-4. között, csütörtöktől vasárnapig lesz. Az önrész 34.000,- Ft, 12 év alattiaknak pedig 27.500,- Ft. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók. Csak érvényes útlevéllel lehet átlépni a határt. Amennyiben március 31-ig nem rendeződik az ukrajnai helyzet, az utazás elhalasztódik!

7.      Pénteken, szombaton és jövő hétfőn, azaz március 21-én, 22-én és 24-én Kaszap István Alapítvány ruhavásárt rendez a Péceli úti székházban.

8.      Március 25-én, kedden buszos zarándoklat lesz Székesfehérvárra Kaszap István Alapítván szervezésében. Részletek a Hirdetőtáblán és a szórólapon olvashatók.

9.      A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkársága köszönetet mond minden Testvérünknek, aki az elmúlt évben a Katolikus Egyház javára rendelkezett. Kérjük kedves Testvéreket, hogy adójuk 1%-nak a felajánlásával támogassák a Katolikus Egyházat. A nullaösszegű rendelkezés is támogatásnak számít. Egyben kérjük, hogy másokat is buzdítsanak arra, hogy pénzkiadás nélkül segítség Egyházunk működését.