Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 1. vasárnapja

2014. március 9.

 

1.      A héten Hamvazószerda volt. Aki aznap nem hamvazkodott, ma a szentmisék végén még megteheti. Törekedjünk minél többet gyakorolni az irgalmasság cselekedeteit!

2.      Nagyböjtben minden pénteken este 6-tól közösen elimádkozzuk a keresztúti ájtatosságot. Most pénteken a hittanosok vezetésével.

3.      Jövő vasárnap az esti mise után Képmeditáció lesz a templomban.

4.      Március 23-tól 30-ig országos nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés lesz. Ezen kívül, a kárpátaljai magyar családoknak tisztítószert is gyűjtünk.

5.      A kárpátaljai kirándulás május 1-4. között, csütörtöktől vasárnapig lesz. Az önrész 34.000,- Ft, 12 év alattiaknak pedig 27.500,- Ft. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók. Csak érvényes útlevéllel lehet átlépni a határt!

6.      Március 21-én, 22-én és 24-én Kaszap István Alapítvány ruhavásárt rendez a Péceli úti székházban.

7.      Március 25-én, kedden buszos zarándoklat lesz Székesfehérvárra Kaszap István Alapítván szervezésében. Részletek a Hirdetőtáblán és a szórólapon olvashatók.

8.      A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkársága köszönetet mond minden Testvérünknek, aki az elmúlt évben a Katolikus Egyház javára rendelkezett. Kérjük kedves Testvéreket, hogy adójuk 1%-nak a felajánlásával támogassák a Katolikus Egyházat. A nullaösszegű rendelkezés is támogatásnak számít. Egyben kérjük, hogy másokat is buzdítsanak arra, hogy pénzkiadás nélkül segítség Egyházunk működését.