Hirdetések

Hirdetések

 

Évközi 8. vasárnap

2014. március 2.

 

1.      Ezen a hétvégén a katolikus iskolák javára gyűjtünk.

2.      A múlt hétvégén 389.700,- forint adomány gyűlt össze a közösségi ház javára, a farsangi bálon pedig 400.040,- forint. Mindenki támogatását köszönjük!

3.      A héten Hamvazószerda lesz, szigorú böjti nap, egyben a farsangi időszak vége és a Nagyböjt kezdete. Keresztényhez méltóan ügyeljünk arra, hogy máskor sem, de különösen a Nagyböjtben ne essünk a torkosság kísértésébe, még nagyszabású akciók keretében sem. A mulatságos rendezvényeket halasszuk Húsvét utánra. Most az Úr szenvedésének a megértésére fordítsunk több figyelmet.

4.      A héten első csütörtök lesz. Kérjük, vállaljanak legalább ½ órát napközben, hogy reggel 9-től este 9-ig egész nap nyitva tarthassuk a templomot. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

5.      A héten első péntek lesz. Elsőpéntekes testvéreink a megszokott időben lesznek meglátogatva.

6.      Nagyböjtben minden pénteken este 6-tól közösen elimádkozzuk a keresztúti ájtatosságot. Most pénteken a Szt. Mónika imaközösség vezetésével.

7.      Közeleg az adóbevallás határideje. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkársága köszönetet mond minden Testvérünknek, aki az elmúlt évben a Katolikus Egyház javára rendelkezett. Így az egyházaknak szánt rendelkezések közel 60 %-a a mi javunkra történt. Kérjük kedves Testvéreket, hogy adójuk 1%-nak a felajánlásával támogassák a Katolikus Egyházat. A nulla összegű rendelkezés is támogatásnak számít. Egyben kérjük, hogy másokat is buzdítsanak arra, hogy pénzkiadás nélkül segítség Egyházunk működését.

8.      A kárpátaljai kirándulás május 1-4. között, csütörtöktől vasárnapig lesz. Az önrész 34.000,- Ft, 12 év alattiaknak pedig 27.500,- Ft. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók. Csak érvényes útlevéllel lehet átlépni a határt!