Hirdetések

Hirdetések

Évközi 5. vasárnap

2014. február 9.

 

1.      Kedden, február 11-én a Lourdes-i Mária-jelenések évfordulója van és a betegek világnapja. A betegek szentsége február 23-án, vasárnap lesz kiszolgáltatva a 11-es mise keretében. Addig minden beteg testvérünk időben végezze el a szentgyónását, ne hagyja azt az utolsó napra.

2.      Szerdán, február 12-én délután 5-től a budapesti bazilikában „Szentkúti imaest” lesz a kegykép előtt KÉSZ szervezésében. Kerületünk este ½ 8-ra lett beosztva. Mindenkit szeretettel várnak!

3.      Szombaton, február 15-én este 6-tól, a Házasság Hete rendezvénysorozat keretében fáklyás körmenet lesz kerületünkben a Fő térről Vigyázó Sándor Művelődési Házig. Akinek lehetősége van, csatlakozzon be az országos programokba is. Részletek a http://hazassaghete.hu oldalon olvashatók.

4.      Az idei Katolikus Farsangi Bálon, amely most szombaton lesz, a következő programok lesznek: délután 5-kor ajtónyitás, ½ 6 mesemondó és jelmezverseny, ½ 7 köszöntők, ¾ 7 nyitótánc, ¼ 8 vacsora tálalása, ½ 8 produkciók, kb. 8-kor jelmezverseny eredményhirdetése, 10-kor tombolahúzás. Műsorszámok között, és utána hajnali 3-ig sok-sok tánc! Idei bálon közösségi házunk továbbépítésére gyűjtünk.

5.       Köszönettel fogadunk idén is sós és édes süteményt a bálra, amik leadhatók előtte a sekrestyében vagy a plébánián (irodai időben), illetve aznap a helyszínen.

6.      A nagyon olcsó belépőjegyek ára támogatóinknak és az önkéntes munkának köszönhető. Nagy segítséget jelente az is, ha minél többen tudnának segíteni most péntek (feb. 14.) délután 2-től és vasárnap (feb. 16.) délután 2-től a Gregor József Ált. Iskola tornatermének az előkészítésében illetve annak takarításában!

7.      Február 23-án, vasárnap gyűjtés lesz templomunkban a közösségi ház továbbépítésére. Aznap délután 3-tól a helyszínen, a ház jelenlegi állapotának a bemutatása lesz. Építési terület lévén, kiskorúak csak felnőtt családtag kíséretében vehetnek részt!