Hirdetések

Hirdetések

Urunk bemutatásának az ünnepe

2014. február 2.

 

1.         Ma Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe van. Gyertyaszentelés a 11-es mise keretében lesz.

2.         Ma az esti mise után A kis herceg c. oratórium lesz előadva a sashalmi fiatalok tolmácsolásában. Az esti mise gitáros zenei szolgálatát is ők fogják adni.

3.             Hétfőn, február 3-án Szt. Balázs püspök és vértanú ünnepe lesz. Balázsáldás a mai és hétfői misék végén lesz.

4.         Szombaton, február 8-án lesz a Kaszap István Alapítvány Farsangi Bálja a Vigyázó Sándor Művelődési Házban, amelyre szeretettel hívnak mindenkit. Részletek a plakáton olvashatók.

5.         Az idei KAFÁ-ra, Katolikus Farsangi Bálra már elfogytak a belépő jegyek, de a közösségi ház továbbépítéséhez támogatói jegyek megvásárlásával továbbra is hozzá lehet járulni. A résztvevők este 5-től foglalhatják el a helyüket az iskola tornatermében. Adományukat vacsorával és színes programokkal háláljuk meg. 

6.         Köszönjük az eddigi értékes felajánlások, és szívesen fogadunk további tombola felajánlásokat a farsangi bálra, amiket a sekrestyében vagy irodai időben a plébánián lehet leadni.

7.         2014. május 1-től 4-ig (csütörtöktől vasárnapig) lesz a kárpátaljai kirándulás. A szállás családoknál lesz falusi turizmus keretében. Hamarosan ismertetjük a részletes programot is. A határátlépéshez szükség lesz érvényes útlevélre. (Személyi igazolvány nem elegendő!)