Hirdetések

Hirdetések

Évközi 2. vasárnap

2014. január 19.

 

1.         Keddtől, január 21. este 6 órától folytatódnak a felnőtt énekkari próbák a hittan teremben. Várjuk szeretettel az új tagok jelentkezését is!

2.         A héten ökumenikus imahét lesz a keresztények egységéért. Rákosligeten pénteken, január 24-én este 6-kor lesz az ökumenikus imaalkalom nálunk, a katolikus templomban.

3.         Pénteken, január 24-én a szentmise reggel 08:00-kor lesz (nem ½ 8-kor!).

4.         A pénteki Bibliaóra legközelebb február 7-én lesz megtartva.

5.         Szombaton, február 25-én lesz a Szt. Pál templom búcsú ünnepe. Az ünnepi szentmise este ½ 7-kor kezdődik, előtte ünnepi műsor lesz. Szeretettel várják a testvéreket! Részletek a plakáton olvashatók.

6.         Február 8-án, szombaton lesz a Kaszap István Alapítvány Farsangi Bálja, amelyre szeretettel hívnak mindenkit. Részletek a plakáton olvashatók.

7.         Február 15-én, szombaton lesz a KAFA, katolikus Farsangi Bál. Idén közösségi házunk továbbépítésére gyűjtünk. Ehhez hozzájárulhatnak a helyszíni gyűjtés során, valamint támogatói jegyek előzetes megvásárlásával vasárnaponként a szentmisék után, hétköznap a plébánián irodai időben. Ekkor lehet az egyéni és családi jegyeket is megvásárolni. A helyszínen nem lesz jegyvásárlási lehetőség! Gazdag és színes programokkal várjuk idén is a fiatalokat, a gyermekes szülőket és minden felnőttet!

8.         Már érkeztek értékes felajánlások, és szívesen fogadunk további tombola felajánlásokat a farsangi bálra, amiket a sekrestyében vagy irodai időben a plébánián lehet leadni. Jelentősebb támogatóinkat, igény esetén, a plakáton illetve a helyszínen kiemelten fogjuk megemlíteni.

9.         2014. május 1-től 4-ig (csütörtöktől vasárnapig) lesz a kárpátaljai kirándulás. A szállás családoknál lesz falusi turizmus keretében. Hamarosan ismertetjük a részletes programot. A határátlépés csak érvényes útlevéllel lehetséges. (Személyi igazolvány nem elegendő!)

10.  A Google naptárban már elérhető plébániánk naptára is Rákosligeti Római Katolikus Plébánia néven. Ily módon könnyen elérhető egy-egy fontosabb esemény időpontja és egyéb részletek.