Hirdetések

Hirdetések

HIRDETÉSEK

Karácsony 2. vasárnapja

2014. január 5.

 

1.  Hétfőn, január 6-án Vízkereszt ünnepe lesz. Püspöki kar rendelkezés nyomán, Mindenszentek ünnepéhez hasonlóan, Vízkereszt ünnepét is napján ünnepeljük, kötelező ünnepként. Templomunkban reggel ½ 8-kor lesz szentmise.

2.  Hétfőn, Vízkereszt ünnepén kerületünk katolikus templomaiban a következő miserend lesz:

06:30 Rákoskeresztúron                           

07:00 Rákoscsabán                                    

07:30 Rákosligeten                                   

08:00 Rákoscsaba-Újtelepen                    

10:00 Rákoscsabán

18:00 Rákoscsabán

18:00 Rákoscsaba-Újtelepen

18:00 Rákoshegyen

18:30 Rákoskeresztúron

                            

3.  Pénteken, január 10-én elmarad a ministráns foglalkozás a kezdő ministránsoknak.

4.  A héten elkezdődnek a hittanórák, kivéve Edit néni hittanórái. Az ő órái jövő héttől kezdődnek.

5.   Jövő vasárnap, január 12-én a 9-es mise után lesz az első áldozásra készülő gyermekek szüleivel való találkozás a plébánián.

6.  Jövő vasárnap, január 12-én délután 4-től lesz foglalkozás minden ministránsnak. Azokat is szeretettel várjuk, akik csak most kapcsolódnának be a ministrálásba.

7.  Akik szeretnék kérni hajlékuk megáldását, személyesen, e-mailben vagy telefonon (ld. fejléc) jelezhetik szándékukat.

8.  Az idei Katolikus Farsangi Bál február 15-én lesz. Idén közösségi házunk továbbépítésére gyűjtünk. Ehhez hozzájárulhatnak a helyszíni gyűjtés során, vagy támogatói jegyek előzetes megvásárlásával. Jegyárusítás jövő vasárnaptól lesz. Gazdag és színes programokkal várjuk idén is a fiatalokat, a gyermekes szülőket és minden felnőttet!

9.  Idén is fogadunk tombola felajánlásokat a farsangi bálra, amiket a sekrestyében vagy irodai időben a plébánián lehet leadni. Jelentősebb támogatóinkat, igény esetén, a plakáton illetve a helyszínen kiemelten fogjuk megemlíteni.