Hirdetések

Hirdetések

Advent 2. vasárnapja

2013. december 8.

   

1. Adventi gyertyagyújtás szombatonként van, az esti szentmise elején.

2. Adventben a Rorate misék hétfőtől péntekig lesznek minden nap reggel ½ 7-kor. Szombaton csak este lesz szentmise.

3. Az újságos asztalnál lehet feliratkozni a Rorate misén való felolvasásra.

4. Szerdáig, december 11-ig várjuk édes illetve sós száraz süteményeket a karácsonyi karitász csomagba, amit a hittan terembe lehet leadni.

5. Adventi lelkigyakorlatunk december 20-21-22-én, pénteken, szombaton és vasárnap lesz az esti szentmise keretében, Borsos József pálos szerzetes atya vezetésével. Pénteken és szombaton csak este 7-kor lesz szentmise!

6. Az előbbi lelkigyakorlatos napokon gyűjtés lesz a közösségi ház továbbépítésére. Kérjük kedves Testvérek nagylelkű támogatását!

7. Köszönettel fogadunk fenyőfa felajánlást templomunkba, aminek a kivágásáról és szállításáról gondoskodunk.

8. Adventi vásásár van a hittan teremben, amelynek bevételét kerületünk rászorulóinak támogatására fordítjuk. Köszönettel fogadunk további felajánlásokat a vásárba, amit a hittan terembe lehet leadni.

9. A Fő téri adventi vásárhoz kérünk segítséget személyes jelenléttel. Plébániánk hétfőnként a soros du. 5-től 6-ig. Kerületünk többi plébániájával együtt, idén a Katolikus Karitásznak gyűjtünk.

10.         Jövő vasárnap és azt követő vasárnap (december 15. és 22.) a délelőtti 9-es mise végén süteményt és ajándékot gyűjtünk a Pásztorjáték szereplőinek.

11.         Akik egyedül lennének Szenteste, őket szeretettel meghívjuk a plébániára egy közös szentesti vacsorára. Kérjük jelezni legkésőbb csütörtök estig (december 19-ig) személyesen a sekrestyében vagy plébánián, illetve telefonon irodai időben. Egyúttal azok felajánlását is köszönettel fogadjuk, akik a szállításban tudnának segítséget nyújtani a szentesti vacsorára.

12.    Köszönjük mindazoknak, akik egyházi hozzájárulásukkal támogatták plébániaközösségünket. A hozzájárulás személyesen a sekrestyében vagy az irodában, csekken vagy átutalással fizethető be.

13.    Már lehet előjegyeztetni szentmise szándékot a következő évre.