Hirdetések

Hirdetések

Advent 1. vasárnapja

2013. december 1.

  

1. Ma Advent 1. vasárnapja van. Adventi gyertyagyújtás szombatonként van, az esti szentmise elején.

2. Ma a 9-es mise után várunk minden gyermeket a hittanterembe Pásztorjáték előkészítéséhez.

3. Ma az esti mise után Képmeditáció lesz a templomban. A szentmise zenei szolgálatát ezúttal is a sashalmi gitáros kórus vállalta.

4. A héten első csütörtök lesz. Napközbeni Szentségimádásra a sekrestyében lehet jelentkezni.

5. Jövő vasárnap, december 8-án a 9-es misére várjuk a Mikulást. A gyermekek készüljenek neki szóló verssel vagy énekkel.

6. Adventben a Rorate misék hétfőtől péntekig lesznek minden nap reggel ½ 7-kor. Szombaton csak este lesz mise. A szentségekhez való rendszeres járulással is készüljünk Karácsony ünnepére.

7. Az újságos asztalnál lehet feliratkozni a Rorate misén való felolvasásra.

8. Karácsonyi karitász csomagba december 11. szerdáig várjuk édes illetve sós száraz süteményeket, amit a hittan terembe lehet leadni.

9. Karácsonyi lelkigyakorlatunk december 20-21-22-én, pénteken, szombaton és vasárnap lesz az esti szentmise keretében, Borsos József pálos szerzetes atya vezetésével.

10.    Adventi vásásár van a hittan teremben, amelynek bevételét kerületünk rászorulóinak támogatására fordítjuk. Köszönettel fogadunk további felajánlásokat a vásárba, amit a hittan terembe lehet leadni.

11.    A Fő téri adventi vásárhoz kérünk segítséget személyes jelenléttel. Plébániánk ma délután lesz ½ 5-től 6-ig, valamint hétfőnként du. 5-től 6-ig. Kerületünk többi plébániájával együtt, idén a Katolikus Karitásznak gyűjtünk.

12.    Kaszap István Alapítvány a héten hétfőn, kedden és szerdán rendez téli vásárt a Péceli úti székházban. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.