Hirdetések

Hirdetések

Évközi 30. vasárnap

2013. október 27.

  

1.        Pénteken, november 1. Mindenszentek ünnepe, kötelező ünnep. Szentmisék templomunkban reggel ½ 8-kor és este 7-kor lesznek. Az esti misét elhunyt szeretteinkért és egyházközségünk elhunyt jótevőiért lesz felajánlva.

2.        Már a most péntek esti misére el lehet helyezni az oltár előtt található kosárba adományaikat és elhunyt szeretteik neveit, akikért novemberben péntek esti misében imádkozni fogunk.

3.        Szombaton, Halottak napján csak este 7-kor lesz szentmise.

4.        November 9-én, szombaton Kaszap István Alapítvány lelki napra hív minden korosztályt a Pál Apostol Iskola aulájába. Részletes program a Hirdetőtáblán olvasható.

5.        November 10-én, vasárnap az esti mise után orgona bemutató hangverseny lesz templomunkban, a polgármester úr és kerületi képviselők támogatásával megvásárolt elektromos orgonánk bemutatásának alkalmából. Orgonál Bolyosné Pethő Ildikó. A belépés díjtalan!

6.        2014. tavaszára Kárpátaljára buszos kirándulás szerveződik plébániánkról, jutányos áron. Akik szeretnének jönni, gondoskodjanak arról, hogy érvényes útlevéllel rendelkezzenek. Pontos információkkal néhány hét múlva fogunk szolgálni.

7.        Közösségi házunk újjáépítésre eddig majdnem 7 millió forint adomány gyűlt össze (6,893,500), amit ezúton is hálásan köszönünk. Ha sikerülne a 20 milliót összegyűjtenünk, jövő nyár végére még a használatbavételi engedélyt is remélhetjük, hogy megkapjuk. Mindenkinek a felajánlását hálásan köszönjük!