Hirdetések

Hirdetések

Évközi 27. vasárnap

2013. október 6.

  

1. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik templomunk búcsúi előkészületben és az ünneplésben segítségünkre voltak: a tomplom takarításával és díszítésével, az ünnepi szentmise ünnepélyessé tételével az ének- és ministránsszolgálattal, valamint az agapé megszervezésével.

2. Kedden, október 8-án, Magyarok Nagyasszonya ünnepén templomunkban reggel ½ 8-kor és este 7-kor lesz szentmise. A rózsafüzér imádságot a reggeli mise után imádkozzuk el.

3. Szombaton, október 12-ére meghirdetett téglapucolás egy későbbi időpontra lett elhalasztva.

4. Jövő vasárnap, október 13-án de. 10-kor találkozunk a plébánián az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleivel.

5. Október 19-én, szombaton lesz Sándor István vértanú, szalézi testvér boldoggá avatása a Szent István bazilikában, amely a péntek esti virrasztással kezdődik. Szombaton de. ½ 11-kor lesz az ünnepi szentmise, du. ½ 2-től a fiatalokat a Budapest-körcsarnokba várják.

6. Várjuk azok felajánlását, akik a 2015-ben megjelenő jubileumi emlékkönyvünkbe közösségünk egy-egy témáját szakszerűen dolgoznák fel. Jelentkezni a ligeti.misszio@gmail.com címen lehet.

7. Szeretettel hívjuk kedves testvéreket az októberi közös rózsafüzér imádságra: hétköznap a reggeli mise után ill. esti mise előtt, kedden reggel 8:00-kor, vasárnap pedig az esti mise előtt.

8. Minden csütörtökön du. 4-től 9-ig, első csütörtökön pedig egész nap nyitva van templomunk Szentségimádásra. Ilyenkor lehetőséget kapunk, hogy egy olyan ismerősünket látogassunk meg, akivel kötött vagy kötetlen imában elbeszélgethetünk.