Hirdetések

Hirdetések

Évközi 26. vasárnap

2013. szeptember 29.

  

1. Ma van a rákoshegyi templom búcsúünnepe. Az ünnepi szentmise de. 10-kor kezdődik, amelyre szeretettel hívják a kedves testvéreket is!

2. Szeretettel hívjuk kedves testvéreket az októberi közös Rózsafüzér imádságra: hétköznap a reggeli mise után ill. esti mise előtt, kedden reggel 8:00-kor, vasárnap pedig esti mise előtt.

3. A héten első csütörtök lesz. Kérjük azok jelentkezését, akik de. 9:00 és du. 4:00 között tudnak vállalni egy-egy órát a templom őrzéséből. Ha lesz elegendő jelentkező, reggeli mise után este 9-ig nyitva tudjuk tartani egész nap a templomot. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

4. Most péntektől folytatódnak a ministráns foglalkozások ¾ 3-tól a hittan teremben. Minden pénteken a kezdő, avatás előtt álló ministránsokat várjuk, minden hónap második vasárnapján du. 4-től pedig minden ministráns jelenlétére számítunk!

5. A Bibliaóra péntekenként kezdődik este ½ 6-kor a templomban.

6. Hétfőn, szeptember 30-án lesz templomunk nagytakarítása a reggeli mise után. Szeretettel kérjük mindenki segítségét, még hacsak egy órát tud vállalni valaki.

7.  Templomunk búcsúünnepét idén október 6-án üljük, azaz jövő vasárnap a de. 10 órakor kezdődő ünnepi szentmise keretében. Azon a napon délelőtt csak az az egy szentmise lesz, amit Balogh Attila kőbányai plébános atya fog celebrálni.

8.  A búcsúi szentmise után idén is lesz agapé a Gregor József Iskola aulájában. Szeretettel kérünk sós illetve édes süteményt mindazoktól, akik ily módon szeretnének hozzájárulni közösségünk ünnepéhez. A sütemények leadhatók már szombat este a sekrestyében.

9. Szombaton, október 5-én lesz az őszi nagymarosi ifjúsági találkozó. Részletek a honlapon és a plakáton olvashatók.

10.    Elkezdődtek a hittanórák az iskolákban és a plébánián. Végleges hittanórák rendje megtalálható a honlapon és a hirdetőtáblán.