Hirdetések

Hirdetések

Évközi 24. vasárnap 

2013. szeptember 15.

                             

1. Ma du. 2-től lesz a Ligeti Ökumenikus Fesztivál templomuk melletti parkban, eső esetén pedig a Gregor József Iskola aulájában. A réteseket du. 2-től 3-ig lehet leadni a sekrestyében, eső esetén pedig az iskola aulájában. Idén is köszönettel fogadunk tombola felajánlásokat! Részletes programok a Hirdetőtáblán olvashatók!

2. Jövő vasárnap, szeptember 22-én vasárnap az esti mise után Képmeditáció lesz, amelyhez az Ószövetségből vett idézetek szolgálnak gondolatébresztésül. Azon a szentmisén a sashalmi gitáros kórus fiataljai nyújtanak zenei szolgálatot.

3.  A végleges hittanórák rendje megtalálható a honlapon és a hirdetőtáblán. Az egyetlen kérdőjeles időpontról még folyik az egyeztetés.

4.   Szeptember végéig lehet jelentkezni a beteglátogatói képzésre, amit a Kórházlelkészség szervez. Részletek a plakáton olvashatók.

5.  Rövid időn belül elkezdjük a közösségi ház bontását illetve annak újjáépítését. Hálásan köszönjük az eddigi felajánlásokat, amelyek már meghaladják a 3,5 millió forintot. A teljes befejezéshez még közel 20 millió forintra van szükségünk. A felajánlásokat személyesen, csekken vagy átutalással lehet megtenni.