Afrikai misszióra készül a milliomos lány

Afrikai misszióra készül a milliomos lány

 

Néhány hónapja az apai és anyai ágon is híres és gazdag spanyolTamara Falcó nemcsak a családját és barátait, hanem a sajtót is meglepte. A szép lány nem a családi vagyon gyarapításában, hanem a katolikus vallásban találta meg élete értelmét.

A sajtó lecsapott Tamara témájára, de hiába próbál fogást találni rajta, most is csak azt kénytelen tudatni a világgal – többek között -, hogy a lány Mozambikba készül misszióra.

Indulása előtt azonban interjúkötet kiadására készül, amelyet a jövő héten, szeptember 12-én mutat be. Ebben részletesen elmeséli, miért alakult úgy az élete az utóbbi két évben, hogy mára a Biblia vált legfőbb és mindennapi olvasmányává.

Annyit azonban elárult a konzervatív La Razónnak augusztus utolsó napján adott interjúban, hogy minden akkor kezdődött, amikor nagynénje, Beatriz megbetegedett. Először azt hitte, elég, ha attól kezdve rendszeresen gyón, imádkozik és böjtöl, papja pedig biztatta, hogy jó úton jár, és előbb-utóbb megérti a lényeget. A jelek szerint így történt. Tamara most egy SOS gyermekfaluba készül – egyelőre csak öt napra – hogy részt vegyen az ottani Casa do Gaiato fenntartásában, ahol 150 árva gyermeket nevelnek. Még sose járt Fekete-Afrika e részén, de ismerősei azzal biztatják, hogy minden bizonnyal benne is mély nyomot fog hagyni az élmény.

Magyar Kurír