Hirdetések

Hirdetések

Évközi 22. vasárnap  

2013. szeptember 1.

                             

1.  Szeptember 1-től megszűnik a nyári irodai és miserend, így vasárnaponként újból van 11 órakor szentmise.

2.  Jövő vasárnap, szeptember 8-án a 9-es mise lesz a Veni Sancte, azaz, tanévkezdő szentmise. Hittanórák rendje hamarosan véglegesül, ami megtalálható lesz a honlapon és a hirdetőtáblán.

3.   Csütörtökön, szeptember 5-én első csütörtök. Kérjük azok jelentkezését a sekrestyében, akik reggel 9-től du. 4-ig vállalni tudnak 1-1 órát az Oltáriszentség őrzéséből. Ily módon a reggeli mise után este 9-ig egész nap nyitva tudjuk tartani a templomot.

4.  Pénteken, szeptember 6-án első péntek lesz. Beteg és idős testréveink a megszokott időben lesznek meglátogatva.

5.  Pénteken az esti szentmisével és az azt követő imádsággal kapcsolódunk be a szentatya által meghirdetett imába a békéért.

6.  Szeptember 14-én, szombaton Pál Apostol Iskolába várják a 18 év körüli és a feletti fiatalokat KASPÓ-ra, azaz, Katolikus Sportnapra, ahol lesznek játékok, sportok, koncert és közös ima. Előzetes regisztráció szükséges. Részletek a honlapon és a hirdetőtáblán olvashatók.

7.  Szeptember 15-én, vasárnap lesz az idei Ligeti Ökumenikus Fesztivál templomuk melletti parkban, déli óráktól kezdve esti szentmiséig bezárólag. Az idei versenybe saját készítésű rétessel lehet nevezni. Számítunk mindazokra, akik ily módon is erősíteni szeretnék a felekezetek közötti párbeszédet és a közösségi életet.