2008. november 30.

2008. november 30.

HIRDETÉSEK

Advent 1. vasárnapja
2008. november 30.

1.) Ma Advent első vasárnapja van. A mai nappal kezdetét veszi az új egyházi év. Adventben minden hétköznap (hétfőtől szombatig) reggel ½7-kor kezdődnek a Rorate misék. Szerdánként is csak reggel van szentmise.
2.) Adventben minden vasárnap, így ma is, az esti szentmise előtt ½6-tól Vesperást imádkozunk a templomban, az ifjúság vezetésével. Mindenkit szeretettel várunk!
3.) Ma délután 4-kor lesz a rákosligeti köztemetőben újra felállított kereszt megáldása, ahová mindenkit szeretettel várunk!
4.) Szerdán a hónap első szerdája lesz. Reggel 9-től egész napos csendes Szentségimádás lesz. Az esti szentmise után pedig, megbeszélésre várjuk a Szentlélek szeminárium résztvevőit a hittanteremben.
5.) A héten első péntek lesz. Beteg testvéreink a megszokott időben lesznek meglátogatva.
6.) Karitász munkatársak segítségével, jövő héttől kezdve, Advent minden vasárnapján délelőttönként adventi vásár lesz a hittanteremben, felajánlott adományokból. A befolyt összeg plébániánk Karitász kasszájába kerül. Várjuk egyrészt kedves felajánlásaikat, másrészt figyelmükbe szeretnénk ajánlani a vásárt.
7.) A jövő évi szentmise szándékokat a sekrestyében vagy a plébánián lehet előjegyeztetni. Egyben jelezzük, hogy 2009. január 1-től új stóladíjak lépnek érvényben, így a szentmise stóladíja is következő képpen változik: csendes mise 1.200,-, orgonás mise 2.700,-. Részletek a sekrestyében vagy a plébánián kérhetők.