Hirdetések

Hirdetések

Úrnapja 

2013. június 2.

 

1.             Köszönjük mindazoknak, akik a liturgia szolgálatával, az úrnapi sátrak felállításával és díszítésével hozzájárultak az idei Úrnapjának méltó megünnepléséhez!

2.             Ma a 10 órai ünnepi szentmise keretében lesz 15 ministránsnak az avatása.

3.             A Jegyeskurzus első találkozója ma este 8-kor lesz a plébánián.

4.             Kedden, június 4-én a zarándoklatra való indulás reggel ¼ 7-kor lesz a templomtól. A Rózsafüzér Társulat, az útiköltségen túl, egy meleg ebédet is felajánl a zarándoklaton résztvevőknek.

5.             A héten első csütörtök lesz. A sekrestyében kérjük jelezni, hogy ki mikor tud vállalni legalább fél órát de. 9 és du. 4 között, hogy reggeli mise után este 9-ig egész nap nyitva maradhasson a templom.

6.             Szombaton, június 8-án du. 4-től újból Nyílt napot tartunk templomunkban kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ezúttal is lesz érdekesség és meglepetés!

7.             Szombaton, június 8-án este 8-tól lesz a július 1. és 6. közötti Balaton körüli biciklitúrának a megbeszélése, a közösségi háznál. Részletek a plakáton és a honlapon olvashatók.

8.             Jövő vasárnap, június 9-én, az esti misén templomunk kórusa fog énekelni, mise után pedig egy rövid hangversenyt fog adni.

9.             Június 16-án vasárnap a 9-es misén imádkozzuk el a Te Deumot, hálát adva a tanévben kapott kegyelmekért.

10.      Az idei két táborba már lehet jelentkezni:

·      Napközis tábor: (6 éves kortól) június 24-28 (hétfő-péntek) plébánián, tízóraival és uzsonnával 5.000,- Ft/fő, hittanosainknak 1.000,- Ft/fő;

·      Ministráns tábor: (8 éves kortól) július 15-18 (hétfő-csütörtök) Esztergomban, utazással és teljes ellátással 12.000,- Ft/fő