Hirdetések

Hirdetések

 

Húsvét 5. vasárnapja  

2013. április 28.

1.             Ma, a helyi Karitász szervezésében gyerekruha- és sportszerbörze lesz a hittanteremben. Az összegyűlt gyermekruhák és sportszerek ingyenesen elvihetők. A Karitász céljaira felajánlást elfogadunk. Részletek a plakáton olvashatók.

2.             Májusban minden nap elimádkozzuk a Lorettoi litániát Szűz Mária, égi édesanyánk tiszteletére: hétfőn és csütörtökön a reggeli mise után, a többi napokon este ½ 7-től.

3.             A héten első csütörtök lesz. Amennyiben minden órára van 2-3 jelentkező, reggeli mise után a templom este 9-ig nyitva lesz Szentségimádásra. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

4.             Szombaton, május 4-én, bíboros főpásztorunk szeretettel hívja kedves Testvéreket az országos engesztelő zarándoklatra Esztergomba, amelynek keretében ünnepi szentmise lesz Mindszenty József bíboros sírjánál. Részletek a plakáton olvashatók

5.             Május 17-20. között buszos zarándoklatot szervezünk Csíksomlyóra. Indulás pénteken, visszaérkezés Pünkösdhétfőn lesz. Önrész 30.000 ft/fő, több családtag esetén nagy kedvezmény: 3-ik családtagnak 15.000 ft, 4-iknek 10.000 ft, 5-iktől 5.000-5.000 ft. Jelentkezni az önrész teljes vagy 50% befizetésével a plébánián vagy mise után a sekrestyében. Fontos részletek a Hirdetőtáblán és plébániánk honlapján olvashatók!