2008. október 19.

2008. október 19.

HIRDETÉSEK

Évközi 29. vasárnap
2008. október 19.

1.) Ma Missziós vasárnap van. Kedves testvérek perselyadományait a missziók támogatására fogjuk továbbítani. Adományaikat hálásan köszönjük!
2.) Ma, az esti szentmise után Balczó András, a magyar olimpiai bajnok lesz a vendégünk, aki az öttusasport történetének legnagyobb alakja, a Nemzet Sportolója, és nem utolsó sorban 12 gyermek édesapja.
Előadást követően, agapé keretében kötetlen beszélgetés lesz a hittanteremben. Adományaikkal lehetőségük lesz támogatni nemes céljainak megvalósításában.
3.) A „72 óra kompromisszum nélkül” elnevezésű megmozdulásba Rákosligeten pénteken és szombaton lehet csatlakozni.
Mindkét napon a találkozó reggel ½10-kor van a templom előtt. A közterek és idősebbek udvarainak rendbetételéhez gumikesztyűt és zsákokat biztosítunk. Aki teheti, gereblyét vagy lombsöprűt hozzon magával. Illetve nagyobb termoszokat is várunk, amelybe forró teát tudunk szállítani az önkénteseknek.
Pénteken du. 3.00 órától csocsó bajnokságra várjuk a játék kedvelőit a plébániára, fiatalabbakat és felnőtteket egyaránt! Feliratkozás és bemelegítés már ½2-től lehetséges. A bajnoksághoz várunk nyeremény-felajánlásokat is.
Szombaton a gyerekeket külön programmal várjuk 9.00 órakor a hittanteremben. Ajándékkészítéshez és egyéb kézműves foglalkozáshoz nyersanyagot biztosítunk. A többiekkel szombaton is ½10-kor van a találkozó a templom előtt. Este 7.00 órakor pedig, táncházzal zárjuk a napot a Gregor József Általános Iskola aulájában.
A két nap programjaiba kötetlen módon lehet bekapcsolódni. Bármelyik programra szívesen látunk mindenkit, lakhelyétől és felekezeti hovatartozásától függetlenül!