2007. július 8.

2007. július 8.

Évközi 14. vasárnap
2007. július 8.

1.) Mai perselyadományaikat az ötgyermekes Bolyos család megsegítésére fogjuk továbbítani.
Mint azt már múlthéten is hirdettük, Bolyos Csaba temetése csütörtökön lesz, július 12-én délután ½ 3-kor az Újköztemetőben. Gyászmisét délután 5.00 órakor mutatunk be itt, a rákosligeti templomban.

2.) Egyúttal felhívjuk kedves testvérek figyelmét, hogy a Hirdetőtáblán olvashatók azok a hirdetések, amelyek tájékoztatást kívánnak adni az egyházközség életében történő eseményekről, változásokról.

3.) Amennyiben szentmisét szeretnének mondatni maguk vagy szeretteik megsegítésére, azt szíveskedjenek időbe jelezni a sekrestyében.

4.) Időbe felhívjuk kedves testvérek figyelmét, hogy augusztus hónapban mindennemű megkereséssel a sekrestyében érdeklődhetnek, a szentmisék előtt vagy azt követően.

5.) Tájékoztatjuk kedves testvéreket, hogy a rákosmenti plébániákon, így a mi plébániánkon is folynak a városmissziós előkészületek. Buzdítjuk kedves testvéreket, hogy foglalják imáikba azokat, akik már most illetve majd ezt követően fognak bekapcsolódni a városmisszióba.
Ugyanakkor várjuk azok jelentkezését, akik szívesen részt vennének az előkészületi munkálatokban is!

A hét jeles napjai:

Július 8.
Vasárnap
Évközi 14. vasárnap
Július 9.
Hétfő Zaho Rong Szt. Ágoston
áldozópap és társai vértanúk
Július 10.
Kedd _
Július 11.
Szerda Szt. Benedek apát
Európa fővédőszentje
Július 12.
Csütörtök _
Július 13.
Péntek Szt. Henrik
Július 14.
Szombat Lellisi Szt. Kamill
áldozópap
Július 15.
Vasárnap
Évközi 15. vasárnap

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

JÚLIUSI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy minden állampolgárnak, egyénileg és csoportosan, lehetőség nyíljék arra, hogy tevékenyen részt vegyen a közéletben és a közös ügyvitelben.
Missziós: Hogy valamennyi keresztény tudatában legyen saját missziós kötelességének, és tevékenyen segítse mindazokat, akik a népek evangelizálásában elkötelezték magukat.