Hirdetések

Hirdetések

 

Húsvét 2. vasárnapja

2013. április 7.

 

1.  Ma a 9-es mise keretében 12 gyermek lesz elsőáldozó. Imádkozzunk értük és családjaikért, hogy egész életükben bizalommal merjenek az Úr asztalához járulni és az Ő gyógyító szeretetéért folyamodni.

2.  Szombaton, április 13-án este 6-tól, a Keresztény Értelmiségiek Szövetség helyi szervezete rendezésében Petrás Mária moldvai születésű népdalénekes és iparművész tart énekes előadást templomunkban.

3.  Jövő szombaton, április 20-án lesz az idei Rákosmenti Katolikus Plébániák ping-pong Bajnoksága de. 10-től a kerületi Zrínyi Miklós Ált. Iskolában. Jelentkezni a kerület valamelyik plébániáján vagy közvetlenül a Rákosligeti Plébánián lehet.

4.  A szeptember 1-től választható katolikus hit- és erkölcstanra, a leendő elsősök és ötödikesek az újságos asztalon található Nyilatkozat segítségével jelentkezhetnek szülői segítséggel. A kitöltött és aláírt Nyilatkozatot az iskola vezetőségének kell leadni minél hamarabb!

5.  Köszönjük a kedves Testvéreknek nagylelkű segítségét, mellyel hozzájárultak a tartós élelmiszergyűjtés sikeréhez. Segítségükkel mintegy 350 kg adomány gyűlt össze, amiből a karitász munkatársak 60 családot ajándékoztak meg.

6.  A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia köszönetet mond minden felajánlónak, aki jövedelemadója 1%-át a Katolikus Egyháznak ajánlotta fel. Ez abban az esetben is támogatásnak számít, hogyha akár a nulla összegről történt rendelkezés, mivel az állami kiegészítés és egyéb támogatások mértéke a rendelkezők számának arányában történik.

7.  Köszönetet mondunk azoknak, akik egyházi hozzájárulásukkal támogatják egyházközségünk életét. A jövedelemmel rendelkezők támogatása személyesen, csekken vagy átutalással rendezhető.