Hirdetések

Hirdetések

 

Húsvét 3. vasárnapja

2013. április 14.

 

1.              Most pénteken és jövő pénteken este 6-tól Bibliaóra lesz a templomban.

2.              Pénteken, szombaton és jövő hétfőn, azaz, április 19-én, 20-án és 22-én Kaszap István Alapítvány székházában ruhavásár lesz külföldi használt ruhákból a szokásnak megfelelően. Részletek a plakáton olvashatók.

3.              Szombaton, április 20-án lesz az idei Rákosmenti Katolikus Plébániák Ping-pong Bajnoksága de. 10-től a kerületi Zrínyi Miklós Ált. Iskolában. Jelentkezni a kerület valamelyik plébániáján vagy közvetlenül a Rákosligeti Plébánián lehet.

4.             Jövő vasárnap, április 21-én a 10 órai mise után, Lányi Béla verbita misszionárius tart előadást a fülöpszigeteki misszió életéről a rákoshegyi katolikus templomban. Részletek a plakáton olvashatók.

5.             Április 28. vasárnap, a helyi Karitász szervezésében gyerekruha- és sportszerbörze lesz a hittanteremben. A börzére szánt felajánlások április 12-től adhatók le a hittanteremben. Az összegyűlt gyermekruhák és sportszerek a börze napján ingyenesen elvihetők. A Karitász céljaira felajánlást elfogadunk. Részletek a plakáton olvashatók.

6.               A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia köszönetet mond minden felajánlónak, aki jövedelemadója 1%-át a Katolikus Egyháznak ajánlotta fel. Ez abban az esetben is támogatásnak számít, hogyha akár a nulla összegről történt rendelkezés, mivel az állami kiegészítés és egyéb támogatások mértéke a rendelkezők számának arányában történik.

7.              Köszönetet mondunk azoknak, akik egyházi hozzájárulásukkal támogatják egyházközségünk életét. A jövedelemmel rendelkezők támogatása személyesen, csekken vagy átutalással rendezhető.