Hirdetések

Hirdetések

 

Virágvasárnap  

2013. március 24.

 

1.  A héten, kedden reggel 8-tól lesz templomunk húsvéti nagytakarítása. Aki teheti, kérjük, segítse ily módon is közösségünket az ünnepre való méltó felkészülésben.

2.  Mai nappal kezdetét veszi a nagyhét. A szentmisék- és gyóntatások rendje megtalálható a Hirdetőtáblán, a holnapon és a most megjelent Ligeti Misszió legújabb számában is.

3.  Az idei Vigília mise keretében Bánovics Norbertnek lesz a keresztelője, és egyben a bérmálás és szentáldozás szentségében is fog részesülni. Húsvétvasárnap pedig Csörögi Hanna Judit gyermeknek lesz a keresztelője a 11-es mise keretében. Imádkozzunk értük és szeretteikért!

4.  Húsvét 2. vasárnapján, azaz április 7-én a 9-es mise keretében 12 gyermek lesz elsőáldozó. Imádkozzunk értük és családjaikért, hogy egész életükben bizalommal merjenek az Úr asztalához járulni és az Ő gyógyító szeretetéért folyamodni.

5.  Az újságos asztalnál megtalálható az az aláírásgyűjtő ív, amelynek pontos kitöltésével és aláírásával az „Egy közülünk” elnevezésű európai polgári kezdeményezést lehet támogatni. A kezdeményezés fő célja, hogy az EU ne finanszírozzon embriók elpusztításával járó kísérleteket. Részletek a plakáton, a tájékoztatóban és az útmutatóban olvashatók. Fontos, hogy egy személy csak egyszer írja alá papír alapon vagy elektronikuson.

6.  Március 25-én Kaszap István Alapítvány buszos zarándoklatot szervez Székesfehérvárra. Információk a Hirdetőtáblán vagy az alapítvány honlapján olvashatók.

7.  Április 29-től a rákoskeresztúri plébánia buszos zarándoklatot szervez Rómába, amelyre az előleg befizetésével várják a jelentkezést. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.