Hirdetések

Hirdetések

 

Nagyböjt 2. vasárnapja  

2013. Február 24.

1.             Ma országos gyűjtés van a katolikus iskolák javára. Adományukkal Pál Apostol Katolikus Iskolát is támogatják. Köszönjük kedves Testvérek nagylelkűségét!

2.             Új! Csütörtökönként, a reggeli mise után imaóra lesz hetente papokért és papi hivatásokért. Du. 4-től este 9-ig továbbra is nyitva lesz minden héten a templom. Most csütörtökön február 28-a lesz, amikor XVI. Benedek pápa hivatalos lemondása is lesz. Minél többen imádkozzunk érte, valamint Egyházunkért és a pápaválasztó bíborosokért!

3.             Nagyböjtben péntekenként este 6-tól imádkozzuk a keresztúti ájtatosságot. Elmúlt pénteken templomunk kórustagjai közreműködésével, most pénteken pedig az áldoztatók és egy újonnan alakult imacsoport vezetésével fogjuk imádkozni.

4.             Jövő vasárnap, március 3-án, az esti mise után Képmeditáció lesz, amelynek témája a nagyböjt. Az esti mise zenei szolgálatát a sashalmi gitáros fiatalok fogják adni.

5.             Nagyböjti lelkigyakorlat március 15-én, 16-án és 17-én (péntek, szombat, vasárnap) lesz Burger Ferenc atya, péceli plébános vezetésével. Részletek itt olvashatók!

6.             Megérkezett a márciusi Adoremus, amit a többi értékes katolikus sajtótermékekkel együtt, kedves Testvérek szíves figyelmébe szeretnénk ajánlani!

7.             Köszönjük mindazoknak, akik jövedelmük 1% nagyságrendjével, egyházi hozzájárulásként támogatják plébániaközösségünket! Kérjük a jövedelemmel rendelkező testvéreinket, hogy tekintsék szívügyüknek egyházközségünk támogatását, amelyet személyesen a sekrestyében vagy plébánián, illetve csekken vagy átutalással rendezhetik. Egyházi hozzájárulásról bővebben itt olvasható.