Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 1. vasárnapja  

2013. Február 16.

1.             A héten Hamvazószerda volt, amivel kezdetét vette a Húsvét ünnepére való felkészülési szent idő. Ma a szentmisék után is lesz hamvazkodási lehetőség. Mindenki tekintse lelkiismereti kötelességének, hogy egész nagyböjtben tartózkodjon a zajos mulatságtól, és törekedjen minél több, szeretetből fakadó jó cselekedetre és bűnbánatra!

2.             Nagyböjt péntekjein 14 éves kortól 60 éves korig, amennyiben egészségük engedi, a húsfogyasztástól való tartózkodás kötelező.

3.             Nagyböjtben minden pénteken este 6-tól imádkozzuk a keresztúti ájtatosságot egy-egy közösség vagy család vezetésével. Újabb jelentkezőket várunk!

4.             Szombaton, február 23-án reggel 9-től kirándulni megyünk a hegyekbe. Kérjük, jelezze külön, aki autóval tud jönni.

5.             Akik szeretnének hozzájutni a Hirdetésekhez rendszeresen nyomtatott formában, szíveskedjenek jelezni a sekrestyében, ahonnan majd minden hétvégén átvehetik.

6.             Köszönjük mindazoknak, akik jövedelmük 1% nagyságrendjével, egyházi hozzájárulásként támogatják plébániaközösségünket! Kérjük a jövedelemmel rendelkező testvéreinket, hogy tekintsék szívügyüknek egyházközségünk támogatását, amelyet személyesen a sekrestyében vagy a plébánián, illetve csekken vagy átutalással rendezhetik.