Hirdetések

Hirdetések

 

Évközi 4. vasárnap  

2013. Február 3.

 

1.  Szombaton Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe volt. Gyertyaszentelés ma lesz a 11-es mise keretében.

2. Ma Szt. Balázs püspök és vértanú ünnepe van. Balázsáldás a misék végén lesz.

3. Hétfőtől folytatódnak az ifjúsági és felnőtt hittanórák. Bérmálásra készülő fiataloknak csütörtök lesz este 6-tól a plébánián, felnőtteknek Bibliaóra pénteken este 6-tól a templomban. Felnőtteknek bérmálási felkészülés jövő év őszén lesz meghirdetve.

4. Február 4-én, hétfőn este 6-tól testületi ülés lesz a plébánián.

5. Csütörtökön, a hónap első csütörtök lévén, este 9-ig egész nap nyitva lesz a templom. Kérjük azok jelentkezését, akik biztosan tudnak vállalni 1 órát a nap folyamán, hogy jelen legyenek a templomban. Amennyiben nem lesz minden órára legalább 2 jelentkező, reggeli mise után a templomot nem tudjuk nyitva hagyni. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

6. Szombaton, február 9-én este 5-től kezdődik a KAFA, a Katolikus Farsangi Bál, amelyre már elfogytak a jegyek. Szeretnénk segítséget kérni padok/székek  pakolásában  és rendezésében péntek du. 2-től illetve vasárnap du. 2-től. Aki tud, kérjük, jelezze minél hamarabb!

7. Köszönettel fogadunk süteményt és üdítőt a KAFA bálba, valamint tombola felajánlásokat. Egyúttal köszönjük azok támogatását, akik jegyvásárlással, valamint játékok és mesekönyvek felajánlásával hozzájárulnak a szilágysomlyói katolikus plébániaközösség támogatásához.

8. Akik szeretnének hozzájutni a Hirdetésekhez nyomtatott formában rendszeresen, szíveskedjenek jelezni a sekrestyében, ahonnan majd minden hétvégén átvehetik.