2008. június 8.

2008. június 8.

HIRDETÉSEK

Évközi 10. vasárnap
2008. június 8.

1.) A Jézus Szíve imakilenced záró imádsága hétfőn este lesz 7.00 órakor.
2.) A „RÁZENE fesztivál” keretében június 15-én, vasárnap este 8.00 órakor koncert lesz itt a templomban, Rotunda Énekegyüttes és Camerata XVII. „Latin Combo” együttes előadásában. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.
3.) Az aszófői hittanos tábor megbeszélése június 20-án, pénteken lesz este 7-kor a plébánián, amelyre várjuk a kedves szülőket.
4.) A Szentlélek szeminárium június 22-én, vasárnap lesz.
5.) A csíksomlyói zarándokútról készült fényképek megtekintése június 26-án, csütörtökön lesz, este 7.00 órakor a plébánián.
6.) Előző évhez hasonlóan, nyári szabadságolásokra való tekintettel, júliusban és augusztusban elmarad a szombat reggeli és a vasárnapi ½11-es szentmise.
7.) Egyházmegyénk 7 új papjának a felszentelése június 14-én lesz, szombaton Esztergomban, ahová bíboros főpásztorunk szeretettel hív mindenkit.
8.) Idén nyáron Erdélybe kerül megszervezésre a „Barátok útja” elnevezésű zarándokút, amelyet 1996. óta minden évben megszerveznek. A szervezők középiskolás korú fiatalok jelentkezését várják, akik szívesen részt vennének egy 10 napos úton, amely során liturgikus alkalmaktól a táncházig a legszinesebb programokkal gazdagodhatnak.
Részletek és címek a Hirdetőtáblán olvashatók!