2008. május 18.

2008. május 18.

HIRDETÉSEK

Szentháromság vasárnapja
2008. május 18.

1.) Ma Szentháromság vasárnapja van. Az isteni titok kitárulkozását ünnepeljük, vagyis az Atya, a Fiú és a Szentlélek szeretetébe való bepillantást.

2.) Ma az esti szentmise után Szentlélek szeminárium lesz.

3.) Jövő vasárnap Krisztus szent testének és vérének az ünnepe, vagyis Úrnapja lesz. Szentmisék megszokott időpontban lesznek. Az úrnapi körmenet a ½11-es mise végén lesz. Kérünk mindenkit, aki teheti, erre a misére jöjjön. A gyerekekre is számítunk, mégpedig a virágszirmok szórására.
A sátrak állítása vasárnap reggel ½6-tól lesz, amihez segítséget kérünk. A díszítéshez szánt virágokat a sekrestyében lehet leadni a hét minden napján.

4.) Akik még nem jelentkeztek a nyári aszófői alsó tagozatosoknak, valamint a zebegényi középiskolásoknak szóló táborba, a sekrestyében vagy a plébánián jelentkezhetnek.

5.) Május 29-én, csütörtökön este 7 órától Eperjes Károly színművész „Az igazat mondd, ne csak a valódit” címmel zenés, rendhagyó előadást tart a XX. század Istenkereső költők vereseiből (Ady, Babits, József Attila, Pilinszky). Az előadás a rákosligeti katolikus templomban lesz. A belépés díjtalan.