2008. április 27.

2008. április 27.

HIRDETÉSEK

Húsvét 6. vasárnapja
2008. április 27.

1.) Május 1-től az esti szentmisék egy órával később, vagyis este 7.00 órakor kezdődnek. A májusi litániák is este 7-kor kezdődnek, illetve az esti szentmise előtt fél órával.
2.) A héten Elsőpéntek lesz. József atya távolléte miatt, a beteg testvérek meglátogatása egy héttel később történik.
3.) A héten csütörtök esti és péntek esti hittanórák elmaradnak. Jövő héten viszont, a megszokott időben lesznek megtartva.
4.) Jövő vasárnap szeretnénk felköszönteni az édesanyákat, valamint az édesapákat is, Munkás Szent József ünnepe kapcsán. A felköszöntésre a 9.00 órai szentmise után kerül sor. Kérünk minden kedves szülőt, amennyiben az ideje engedi, vegyen részt ezen a neki szóló szertartáson – akár gyermekei távollétében is.
5.) Még van hely a Kassa – Kárpátalja – Észak Erdély július 30 – augusztus 2-ig tartó körútra. Részvételi díj: 29.000 Ft/fő. Valamint a családos táborba is van még néhány hely, amely Hargita lábánál lesz július 15-től 20-ig. Részvételi díj:
- kőházban: 34.700,-/felnőtt; 24.700,-/gyerek (10 évesig)
- sátoros szállással: 93.800,-/család (2 felnőtt + 2 gyerek)
6.) Tavalyi évhez hasonlóan, idén is megrendezésre kerül az „Élő Rózsafűzér” elnevezésű gyalogos zarándoklat Budapest körül. Mi a 9. szakasznak leszünk az egyik állomása.
Mindenkit szeretnénk biztatni, hogyha az ideje engedi, vegyen részt ezen a tanúságtételen, amely során a főváros lakosságáért történő imádságba is bekapcsolódunk. Az indulás (a korábban meghirdetett időponttól eltérően) egy órával később, vagyis reggel 9-kor lesz a rákoskeresztúri városközpontból, Rákosligetre ½ 10-re várható a csoport érkezése. Innen, a cinkotai templom érintésével Kerepesre, várhatóan este ½ 7-re lesz az érkezés.