Hirdetések

Hirdetések

Évközi 27. vasárnap
2012. október 7.

1. Köszönjük mindazoknak, akik bármilyen formában hozzájárultak a búcsúi ünnepünk méltó megünnepléséhez: akik a templom takarításával vagy díszítésével, a liturgiában vállalt énekes- vagy ministránsi szolgálattal, az agapéhoz való hozzájárulással, vagy bármilyen más formában. A Jóisten fizesse meg mindenkinek bőségesen!

2. Októberben, templomunkban minden este 6 órától, illetve az esti mise előtt fél órával közösen imádkozzuk a Rózsafüzér imádságot családjainkért és népünkért.

3. Szombaton, október 13-án lesz az idei „72 órás nagytakarítás”. Reggel 9-re szeretettel várjuk a tettre kész fiatalokat, illetve péntek délig azok elérhetőségét, akik rászorulnak segítségre!

4. Szombaton, október 13-án este 10-től reggel 5-ig éjszakai Szentségimádás lesz templomunkban fiatalok vezetésével. Szeretettel várunk mindenkit, aki ily módon szeretne tenni valamit az éjszaka veszélyeinek kiszolgáltatott fiatalokért.

5. Jövő vasárnap, október 14-én az esti misét Mohos Gábor atya fogja celebrálni, azt követően, a Szentlélek szeminárium keretében Szentségimádás és tanítás lesz. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.

6. Október 17-én, szerdán az esti mise után testületi ülés lesz a plébánián.

7. Október 20-án, szombaton, a Rákoscsaba-Újtelepi Plébánia szervezésében zarándoklat lesz Sümegre. Részletek a Hirdetőtáblán és az újtelepi plébánia honlapján olvashatók: http://szenterzsebet.plebania.hu/wp-content/uploads/2012/10/2012-10-20-s...

8. Egész október hónapban a Pál Apostol Katolikus Iskola mese és ismeretterjesztő könyveket gyűjt az erdélyi Válaszút Szórványkollégium alsó tagozatos gyermekei számára, 4. osztályig bezárólag. A könyvek az iskola könyvtárában adhatók le.