Hirdetések

Hirdetések

Évközi 24. vasárnap
2012. szeptember 16.

1. A héten elkezdődtek az óvodai, az iskola és a templomi/plébániai hittanórák. Hittanórák rendje az újságos asztalon található szórólapon, a Hirdetőtáblán és a honlapon olvasható.

2. Megjelent a „Ligeti Misszió” c. újságunk legújabb száma, amelynek további megjelenéséhez köszönettel fogadjuk saját írásaikat, valamint anyagi támogatásukat.

3. Mai nappal folytatódik a „Ta-ki” (Találd ki!) játék, amelyet a 9-es misén résztvevő gyermekeknek hirdetünk meg.

4. Ma a 9-es mise után, és a további vasárnapokon „Vasárnapi játszóházba” várjuk a gyermekeket a közösségi háznál (XV. utca 2.).

5. Ma az esti mise utána Képmeditáció lesz templomunkban. Témája: „Milyen változást él meg az, aki az Úrral találkozik?”. Az esti misén a sashalmi gitáros fiatalok fognak zenélni.

6. Ma van a rákoskeresztúri templom búcsúja. A ½ 11-es ünnepi misére templomunktól ½ 10-kor lesz az indulás keresztaljával gyalogosan, a mezőgazdasági boltnál pedig, kb. 10.00 órakor lehet csatlakozni.

7. Péntekenként ministráns foglalkozás van a hittan teremben du. ½ 4-től, ahová nem csak a kezdő I-IV. osztályosokat várjuk.

8. Jövő vasárnap, szeptember 23-án este 8-kor (az esti mise után) Pergolesi: „Stabat Mater” c. műve lesz hallható Forgó Eszter, Heim Mercedes és Don Bosco Quartett tolmácsolásában. A belépés díjtalan! Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

9. A szeptember 29-i (szombat) „Magyarok Nagyasszonya” Plébániák országos találkozójára, amely Rákospalotán lesz, külön busszal megyünk. Indulás de. ½ 10-kor a templomtól, visszaérkezés du. 4 óra körül. Jelentkezni a sekrestyében vagy az irodában lehet. Útiköltség: egyéni hozzájárulás. Részletek a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

10. Szeptember 30-án, vasárnap a 9-es mise után megbeszélés lesz a hittan teremben az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleivel.

11. Templomunk búcsúi ünnepét október 7-én, vasárnap üljük meg.