Hirdetések

Hirdetések

Évközi 23. vasárnap
2012. szeptember 9.

1. Ma 9-kor lesz a tanévkezdő szentmise.

2. Ma du. 1-től lesz a Ligeti Ökumenikus Fesztivál. Köszönjük mindazoknak, akik segítettek a rendezvény előkészítésében, szervezésében.

3. Holnaptól elkezdődnek a hittanórák. Részletek itt olvashatók: http://rakosliget.plebania.hu/hittanorak

4. Péntektől kezdetét veszi a ministráns foglalkozás, amely minden pénteken lesz du. ½ 4-től, ahová nem csak a kezdő I-IV. osztályosokat várjuk.

5. Szombaton, szeptember 15-én jubileumi gyalogos Mindszenty-zarándoklat lesz Városmajorból Máriaremetére. Kerületünkből a külön busz reggel ¼ 7-kor indul a ligeti templomtól, visszaérkezés kb. du. ½ 2-kor. Jelentkezni a sekrestyében vagy az irodában lehet az 1.000,- ft útiköltség befizetésével. 10 fő vagy annál több esetén, a busz Rákoskeresztúron is megáll. Aznap reggel templomunkban nem lesz mise, hanem csak este 7-kor! Részletek itt olvashatók: http://rakosliget.plebania.hu/node/599

6. Szombaton, szeptember 15-én du. ½ 5-től az Újtelepi Plébánián előadás lesz „Természetes Családtervezés” témában, ahová minden érdeklődőt várnak.

7. Jövő vasárnaptól a közösségi háznál kezdetét veszi a „Vasárnapi játszóház”, amely minden vasárnap várja a gyermekeket a 9-es mise után.

8. Jövő vasárnap, szeptember 16-án lesz a rákoskeresztúri templom búcsúja. A ½ 11-es misére templomunktól ½ 10-kor lesz az indulás keresztaljával gyalogosan, a mezőgazdasági boltnál pedig, kb. 10.00 órakor lehet csatlakozni.

9. Jövő vasárnap, szeptember 16-án, Képmeditáció lesz templomunkban. Témája: „Milyen változást él meg az, aki az Úrral találkozik?”. Az esti misén a sashalmi gitáros fiatalok fognak zenélni.

10. Szeptember 23-án, vasárnap este 8-kor Pergolesi: „Stabat Mater” c. műve lesz hallható.

11. Szeptember 29-én, szombaton „Magyarok Nagyasszonya” Plébániák országos találkozója lesz Rákospalotán, ahová külön busszal megyünk. Indulás de. ½ 10-kor a templomtól, visszaérkezés du. 4 óra körül. Jelentkezni a sekrestyében vagy az irodában lehet. Útiköltség: egyéni hozzájárulás. Részletek itt olvashatók: http://www.rakospalotaifoplebania.hu/

12. Templomunk búcsúi ünnepét október 7-én, vasárnap üljük meg.