Hirdetések

Hirdetések

Évközi 22. vasárnap
2012. szeptember 2.

1. Tanévkezdési mise jövő vasárnap, szeptember 9-én lesz reggel 9-kor, ahová külön hívjuk a tanulókat és a tanárokat!

2. Szeretettel hívunk mindenkit az idei Ligeti Ökumenikus Fesztiválra, amely Rákosliget születésének 113. évfordulójára rendezett programsorozat részeként kerül megrendezésre jövő vasárnap, szeptember 9-én délután 1-től.
Elején lesz kézműveskedés, lovaglás, ügyességi játékok, ajándékkészítés, Láthatatlan Színház és „Szabadság Jelzőtáblái” kiállítás, valamint közös mustkészítés; azután interaktív mese, tanúságtétel, „4-es 6-os” vokálegyüttes, megelőzésről előadás, süteményverseny eredményhirdetése, tombola és záró szentmise.
A vándorkupát idén a „Nem krémes, de édes!” házi készítésű süteményverseny győztes felekezet fogja elvinni. A nevezés aznap déli 12 és 13:00 óra között történik a hittanteremben. Mustkészítéshez, aki tud, hozzon magával 1-2 kg szőlőt. Idén is lesz könyv-sátor, cukor- és vérnyomásmérés és más érdekesség.
Nagy szükségünk van tombola felajánlásokra, amik a sekrestyében vagy a plébánián adhatók le. A vasárnapi és a többi napok rendezvényeiről részletek a Hirdetőtáblán található plakátokon olvashatók.

3. Szeptember 15-én, szombaton jubileumi gyalogos Mindszenty-zarándoklat lesz Városmajorból Máriaremetére. Kerületünkből külön busz szerveződik Városmajorba illetve Máriaremetéről vissza. Jelentkezni a sekrestyében vagy az irodában lehet 1.000,- ft útiköltség befizetésével lehet. Indulás reggel ¼ 7-kor a ligeti templomtól, visszaérkezés kb. du. ½ 2-kor. Részletek a Hirdetőtáblán ill. a honlapon olvashatók!

4. Szeptember 29-én, szombaton „Magyarok Nagyasszonya” Plébániák találkozója lesz Rákospalotán, ahová egyházközségünket is szeretettel várják. Indulás külön busszal de. ½ 10-kor lesz a templomtól, visszaérkezés du. 4 óra körül. Jelentkezni a sekrestyében vagy az irodában lehet.

5. A héten, csütörtökön egész napos Szentségimádás lesz a templomban.

6. A héten, pénteken reggel is és este is lesz mise. Elsőpéntekes testvérek megszokott időben lesznek meglátogatva.
7. Szeptember 16-án, vasárnap Képmeditáció lesz a templomban.