Gyalogos Mindszenty-zarándoklat Rákosmentéről

Gyalogos Mindszenty-zarándoklat Rákosmentéről

Mivel kerületünkből igen hosszadalmasan és sok átszállással lehet az odva-vissza utat megtenni, ezért külön buszt szervezünk kerületünkből Városmajorig illetve Máriaremetéről kerületünkbe vissza.

Szeretettel hívunk Mindenkit, tehát, a 2012. szeptember 15-én, szombaton megtartandó országos Mindszenty gyalogos zarándoklatra Vásosmajorból Máriaremetére. A zarándoklat 8 órakor indul a budapesti Városmajorból, és ünnepi szentmisével ér véget Máriaremetén, amelyet Erdő Péter bíboros mutat be 12 órakor. A szervezők kérik, hogy lehetőleg, már 7-kor gyülekezzünk a városmajori templomnál, továbbá, olyan "kihangosítható táskarádiót, egyénileg hallgatható rádiót vagy rádióvételre alkalmas telefont" vigyünk magunkkal, amely URH csatorna (FM 94,2 Mária Rádió) vételre alkalmas, hogy a rádión keresztül be lehessen kapcsolódni a közös énekbe és imákba.

A fontosabb adatok, tehát:
Rákosligetről indulás (különbusszal a templomtól): 06:15
Városmajorból indulás (gyalog): 08:00
Máriaremetéről indulás vissza (különbusszal Rákosligetre): kb. 13:30
Útiköltség: 1.000,-/fő (oda-vissza útra)

Jelentkezés: a teljes útiköltség befizetésével történik a rákosligeti plébánián irodai időben (H, Sze, P 16:00-17:00),
vagy sekrestyében a hétköznapi vagy vasárnapi misék után.
Szabad helyek esetén, természetesen, akár induláskor is lehet még jelentkezni. Ugyanakkor, szervezés szempontjából nagy segítség az, ha minél hamarabb történik a jelentkezés!

Amennyiben 10 fő vagy annál többen Rákoskeresztúron szállnának fel, amit jelentkezéskor jelezhetnek, akkor a busz - várakozási idő nélkül! - a piacnál található buszmegállóban is megáll.

A különbusszal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni:
e-mail: t.ababei@gmail.com
tel./fax: 1/257-9427

Zarándoklatról bővebben, többek között itt olvasható:
http://hirporta.hu/?hir=21873

Annak reményében, hogy a zarándoklat mind a magunk, mind a plébániai közösségeink lelki megújulását fogja szolgálni, szeretettel buzdítunk mindenkit, hogy bátran merjen bekapcsolódni a zarándoklatba!