Hirdetések

Hirdetések

Évközi 16. vasárnap
2012. július 22.

1. Július 1-től kezdetét vette a nyári irodai- és hétvégi miserend: augusztus végéig szombaton csak este 7-kor, vasárnap pedig csak reggel 9-kor és este 7-kor van mise. Irodai ügyintézés nem a plébánián, hanem a sekrestyében történik a hétköznapi és vasárnapi misék után.

2. Július 30-tól augusztus 7-ig zarándoklat lesz Medugorjébe, ahová még lehet jelentkezni. A busz aznap du. 3-kor indul a rákosligeti templomtól. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.

3. Augusztus 20-án templomunkban csak délelőtt 10-kor lesz mise, az ünnepi szentmise du. 5-kor kezdődik a Szent István Bazilika előtti téren. Bíboros főpásztorunk szeretettel hívja a kedves Testvéreket is. A Rákoscsaba-újtelepi plébániáról buszt szerveznek, ahová ligeti testvérek jelentkezését várják 600,- forint útiköltség befizetésével. Részletekről Csombor Tibornénál érdeklődhetnek. Tel.: 0630/997-0951

4. Nyáron többeknek lehetőségük van könnyebben részt venniük hétköznap is a szentmisén. Bátorítani szeretnénk mindenkit, hogy merjenek élni a lehetőséggel!