Hirdetések

Hirdetések

Szentháromság vasárnapja

2012. június 3.

1. Az elkészült elsőáldozási képek a sekrestyében átvehetők.

2. Köszönjük mindazok segítségét, akik segítettek képviseltetni egyházközségünket az idei pünkösdhétfői „Karizmák ünnepén” Máriaremetén. Külön köszönetet mondunk Gáspár Attilának a koordinátori munkában nyújtott segítségért!

3. A héten szerdától, június 6-ától minden nap este 7-től, illetve esti mise előtt fél órával imakilenceddel készülünk Jézus Szíve ünnepére.

4. A héten, június 7-én elsőcsütörtök lesz. A reggeli szentmise után este 7-ig egész napos Szentségimádás lesz a templomban. Kérjük, hogy minél többen iratkozzunk fel a Jelentkezési lapra, akik jelen tudunk lenni a nap valamelyik szakában, ha csak egy órára is!

5. Jövő vasárnap, Úrnapján, az ünnepi szentmise, rendhagyó módon reggel 9-kor fog kezdődni, és azt követően lesz majd az úrnapi körmenet. A ½ 11-es mise, tehát, elmarad!

6. Idén is kérjük mindenki segítségét, a fiatalabb és az idősebb testvérekét egyaránt. Az úrnapi sátrak felállításához és azok díszítéséhez reggel 6-ra várjuk a segítőket. A gyerekeket pedig, a virágszirmok szórására ½ 9-re várjuk a hittanteremben.

7. Jövő vasárnaptól, június 10-től egy hetes gyűjtés lesz az erdélyi marospataki árvaház gyerekeinek. A tartós élelmiszert és iskolaszert a sekrestyébe vagy az irodába lehet majd leadni. Az árvaházról bővebben: http://www.ofm.ro/node/109

8. A tanévzáró hálaadó szentmise június 17-én lesz, vasárnap reggel 9-kor.

9. A június végi „Napközis tábornak”, illetve a július eleji „Integrált napközis tábornak” a Jelentkezési lapja az ingyenes újságos asztalnál található. Kérdéssel a szervezőkhöz is lehet fordulni, akiknek elérhetősége a Jelentkezési lapon olvasható.

10. Megjelent a „Ligeti Misszió” legújabb száma, amelynek előállítási költségeihez köszönettel fogadjuk adományukat. Egyúttal szíves figyelmükbe szeretnénk ajánlani az újságos asztalnál található sajtótermékeket!