Hirdetések

Hirdetések

Pünkösd ünnepe
2012. május 27.

1. A héten elkészült a két oldalkápolna festése. Köszönetet szeretnénk mondani az állványok szállításában valamint a festésben nyújtott segítségért.

2. Köszönjük mindazok segítségét, akik segítenek képviseltetni egyházközségünket az idei pünkösdhétfői „Karizmák ünnepén” Máriaremetén. Akik biztosan tudnak jönni, kérjük, legkésőbb most vasárnap estig jelezzék, ha a két turnus valamelyikéhez csatlakoznának: a reggel 7 órai mise utánihoz vagy a délelőtti 11.00 óraihoz. Kérjük azok jelentkezését is, akik személyszállításban tudnak segítséget nyújtani!
Mindenkit szeretettel hívunk a 9.00 órától kezdődő programokra. Részletek itt olvashatók: http://rakosliget.plebania.hu/node/583

3. Pünkösdhétfőn a szentmise és a májusi litánia, kivételesen reggel 7-kor lesz!

4. Még a héten keddtől csütörtökig esténként 7-kor közösen imádkozzuk a májusi litániát, illetve amikor van esti mise, előtte fél órával.

5. A héten ugyan elsőpéntek lesz, szentmise azonban csak este lesz 7-kor, elsőpéntekes testvérek pedig egy héttel később lesznek meglátogatva.

6. A június végi „Napközis tábornak”, illetve a július eleji „Integrált napközis tábornak” a Jelentkezési lapja az ingyenes újságos asztalnál található. Kérdéssel a szervezőkhöz is lehet fordulni, akiknek elérhetősége a Jelentkezési lapon olvasható.

7. A héten még várják a 13-18 éves fiatalok jelentkezését az idei Főegyházmegyei Táborba Bodajk-Balinkára. Jelentkezési lap a plébánián vagy a sekrestyében igényelhető.

8. Megjelent a „Ligeti Misszió” legújabb száma, amelynek előállítási költségeihez köszönettel fogadjuk adományukat. Egyúttal szíves figyelmükbe szeretnénk ajánlani az újságos asztalnál található sajtótermékeket!