Hirdetések

Hirdetések

Virágvasárnap
2012. április 1.

1. Az idei nagyböjti lelkigyakorlat Nagyhéten lesz, április 2-án, 3-án és 4-én, azaz hétfőn, kedden és szerdán este 6-tól Paduraru Iulián kispesti káplán atya vezetésével. Gyónási alkalom misék előtt és után is lesz!

2. A templom nagytakarítása Nagykedden lesz, április 3-án reggel 8-tól.

3. A nagyheti szertartások rendje Hirdetőtáblán és plébániánk honlapján is olvasható.

4. Elsőpéntekes testvérek nem Nagypénteken, hanem egy héttel később, április 16-án lesznek meglátogatva.

5. A nagypénteki Keresztút 5-kor fog kezdődni. Jó idő esetén a templomon kívül, eső estén a templomban fogjuk elimádkozni. Gyülekező minden esetre a templomban lesz.

6. Nagyszombaton de. 10-től vetítésre kerül „A passió” c. film Rákosligeten a Maros moziban. A belépés ingyenes. Csak felnőtteknek ajánlott!

7. Ételszentelés Húsvétvasárnap lesz a 9-es mise végén.

8. Húsvéthétfőn csak reggel 9-kor és este 6-kor lesz szentmise. Az esti misét Bíró László püspök atya fogja celebrálni Csekovszky Árpád halálának 15. évfordulója alkalmából.

9. A sekrestyében átvehetők a CD-k, amin a múltvasárnapi gitáros keresztút hanganyaga található.

10. Az idei „72 órás tavaszi nagytakarítás” április 13-án és 14-én lesz, pénteken és szombaton. Örömmel vesszük a mihamarabbi jelentkezéseket a közösségi ház kertjének rendezéséhez, idősebb testvéreinknél házkörüli munkához, a faültetéshez illetve fakivágáshoz.

11. Előre hirdetjük, hogy idén is megrendezésre kerül a Rákosmenti Katolikus Plébániák Asztalitenisz Bajnoksága április 28-án, szombaton a kerületi Zrínyi Miklós Általános Iskola aulájában, amelyre már most lehet jelentkezni a kerület valamelyik plébániáján.