Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 5. vasárnapja
2012. március 25.

1. Köszönjük az igen szép mennyiségű tartós élelmiszer felajánlást, amit a karitász munkatársak folyamatosan továbbítanak rászoruló testvéreknek!

2. Ma, március 25-én, vasárnap országos gyűjtés van a Szentföld javára.

3. Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe idén egy nappal később, március 26-án, hétfőn lesz megünnepelve. Aznap, azaz hétfőn reggel ½ 8-kor és este 6-kor is lesz szentmise.

4. Ma, március 25-én az esti mise után „Gitáros keresztút” lesz templomunkban a rákosszentmihályi és kőbányai fiatalok tolmácsolásában. Részletek a plakáton olvashatók.

5. Csütörtökönként 5 órás Szentségimádás van templomunkban: du. 4-től az imacsoport vezetésével, este 6-tól pedig a fiatalok vezetésével.

6. Nagyböjtben minden pénteken délután 5-től keresztúti ájtatosságot imádkozunk.

7. Az idei nagyböjti lelkigyakorlat Nagyhéten lesz, április 2-án, 3-án és 4-én, azaz hétfőn, kedden és szerdán este 6-tól Paduraru Iulián kispesti káplán atya vezetésével. Gyónási alkalom misék előtt és után is lesz!

8. A nagyheti szertartások rendje Hirdetőtáblán és plébániánk honlapján is olvasható.

9. Március 30. – április 2. között tavaszi ruhavásár lesz a Kaszap István Alapítvány székházában. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.

10. Az idei „72 órás tavaszi nagytakarítás” április 13-án és 14-én lesz, pénteken és szombaton. Örömmel vesszük a mihamarabbi jelentkezéseket a közösségi ház kertjének rendezéséhez, idősebb testvéreinknél házkörüli munkához, a faültetéshez illetve fakivágáshoz.

11. Előre hirdetjük, hogy idén is megrendezésre kerül a Rákosmenti Katolikus Plébániák Asztalitenisz Bajnoksága április 28-án, szombaton a kerületi Zrínyi Miklós Általános Iskola aulájában, amelyre már most lehet jelentkezni a kerület valamelyik plébániáján.