Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 1. vasárnapja
2012. Február 26.

1. A héten Hamvazószerda volt. Ma minden mise végén lesz hamvazkodási lehetőség.
2. A héten, március 1-én a hónap első csütörtöke lesz. Reggeli szentmisét követően délután 5-ig egész napos csendes Szentségimádás lesz a templomban. Akik tudják, hogy melyik órában tudnának jelen lenni, kérjük, szíveskedjenek jelezni a Jelentkezési lapon.
3. A héten, március 2-án a hónap első pénteke lesz. Szentmise reggel ½ 8-kor és este 6-kor is lesz. Elsőpéntekes testvérek a megszokott időben lesznek meglátogatva.
4. Jövő vasárnap, március 4-én az esti mise után Képmeditáció lesz a templomban.
5. Nagyböjtben minden pénteken délután 5-től keresztúti ájtatosságot imádkozunk. Egyúttal bátorítani szeretnénk mindenkit, hogy szent komolysággal, böjti lemondással merjen készülni a Húsvétra. Ennek megfelelően, minden hívő keresztény merjen tartózkodni a hangos szórakozástól illetve zenés mulatságtól a nagyböjt idején!
6. Köszönjük mindazoknak, akik jövedelmük 1%-val, egyházi hozzájárulásként támogatják plébániaközösségünket! Kérjük a jövedelemmel rendelkező testvéreinket, hogy tekintsék szívügyüknek egyházközségünk támogatását, amelyet személyesen a sekrestyében vagy a plébánián, illetve csekken vagy átutalással rendezhetik.