Hirdetések

Hirdetések

Évközi 7. vasárnap

2012. Február 19.

1. Ma, vasárnap a reggeli 9-es mise után elsőáldozási szülői értekezlet lesz a hittanteremben.

2. Szerdán, február 22-én Hamvazószerda lesz, és egyben a nagyböjti szent idő kezdete. Ne feledjük, hogy Hamvazószerdán és Nagypénteken szigorú böjti nap van, ami azt jelenti, hogy: akik betöltötték a 14. életévüket, tartózkodjanak a húsfogyasztástól, a 18 és 60 év közöttiek pedig, a hústilalmon túl, csak egyszer lakjanak jól, és ezen kívül legfeljebb még kétszer vegyenek magukhoz kevés ételt.

3. Nagyböjtben minden pénteken délután 5-től keresztúti ájtatosságot imádkozunk. Egyúttal bátorítani szeretnénk főleg a fiatalabb testvéreinket, hogy szent komolysággal és lemondással készüljenek a Húsvétra, és merjenek tartózkodni a hangos szórakozástól illetve zenés mulatságtól!

4. Köszönjük mindazoknak, akik jövedelmük 1%-val, egyházi hozzájárulásként támogatják plébániaközösségünk életét. Kérjük a jövedelemmel rendelkező testvéreinket, hogy tekintsék szívügyüknek egyházközségünk támogatását, amelyet személyesen a sekrestyében vagy a plébánián, illetve csekken vagy átutalással rendezhetik.

5. A következő kérésre már érkezett felajánlás. Köszönjük! "Egy család kérését tolmácsoljuk: aki fel tud ajánlani egy 80 literes villanybojlert, a sekrestyében vagy a plébánián jelezze minél hamarabb. Előre is köszönjük!"