2008. március 2.

2008. március 2.

HIRDETÉSEK

Nagyböjt 4. vasárnap
2008. március 2.

1.) Ma du. 3.00 órától Fészek klub lesz a hittan teremben, ahová szeretettel várjuk a kedves szülőket és gyermekeiket.
2.) Jövő vasárnap, március 9-én, a ½11-es szentmisét Böjte Csaba ferences atya fogja celebrálni. A szentmise perselyadományait árva és rászoruló gyerekeinek a megsegítésére fogjuk továbbítani.
Egyúttal a gyerekeknek is szeretnénk kínálni lehetőséget a támogatásra: csokigyűjtési akcióval. A héten, valamint jövő vasárnap adhatják le a plébánián vagy a sekrestyében a csokit és egyéb tartós édességet, amit a kinti gyerekeknek szeretnének küldeni húsvéti ajándékként, amit nem kell díszcsomagolásba tenni.
3.) Szerdán, a hónap első szerdája lesz. Reggel 9-től csendes Szentségimádás lesz az esti szentmiséig.
4.) A húsvéti lelkigyakorlat március 6-án, 7-én és 8-án, azaz csütörtökön, pénteken és szombaton lesz, az esti szentmise keretében. A lelkigyakorlatot Hutóczky Béla etyeki plébános fogja tartani. Ezeken a napokon csak este lesz szentmise! A szentmisék előtt, 5.00 órától gyóntatás lesz a templomban.
5.) A héten első péntek lesz. Beteg testvéreink a megszokott időben lesznek meglátogatva. Szentmise csak este 6-kor lesz!
6.) Március 15-én, szombaton az esti szentmise után „Életerőnk – lelki egészségünk” címmel Bagdy Emőke pszihológus professzor asszony tart előadást. Részletek a szórólapon olvashatók. Mindenkit szeretettel várunk.
7.) Elsőáldozás április 6-án lesz, vasárnap a 9.00 órai szentmise keretében.
8.) Köszönjük a főbejárat felújítására és annak akadálymentesítésére, valamint a biciklitárolóra szánt adományokat. Eddig 153.000 Ft gyűlt össze. A további adományokat a kijáratnál adhatják le, a szentmise végén.
9.) Az „ingyenes újságos asztalnál” Karitász doboz található. Azokat a kéréseket illetve felajánlásokat várjuk, amit a Karitász közvetítésével tudnánk eljuttatni azokhoz, akik kérik ill. felajánlják a segítséget. Részletek a Karitász doboznál olvasható.
10.) Már csak néhány szabad hely maradt a csíksomlyói zarándokútra. Akik jelezték szándékukat, szíveskedjenek mihamarabb jelentkezni a 20.000 Ft előleg befizetésével.